Meld je nu aan

Meld je nu aan voor donateur en steun het onderhoud en exploitatie van onze 766, alsmede de restauratie van onze Benelux hondekop

Vul de gegevens hieronder in, U dient een keuze te maken voor een eenmalige donatie (minimaal 30,00) danwel een jaarlijkse bijdrage.
Vul uw (IBAN) bankrekening nummer in bij de juiste type donatie. Weet u uw IBAN nummer niet, dan kunt u deze hier opzoeken.
Bij het invullen en versturen van dit formulier gaat u akkoord dat wij een automatische incasso mogen doen.

Eén van de gedemonteerde kopschotten van de BDk 220902 werd uit de opslag gehaald en zeer grondig schoongemaakt. Maar waarschijnlijk is dit een kopschot van een andere Benelux Hondekop omdat het baknummer op dit kopschot niet overeenkomt met het baknummer van onze BDk.

Begin augustus is de BDk 220902 op een andere plek gezet. Nu staat het rijtuig wat dichterbij de werkplaats. De BDk is gedeeltelijk ontdaan van de zeilen.

Bij het opknappen van de schortplaten zijn alle hendels gedemonteerd. Deze zijn stuk voor stuk grondig schoongemaakt en daarna voorzien van een nieuw laagje verf.
Bij één van de buitenste cabineramen was de nodige roest ontstaan. Deze roestplek is door onze lasser uitgeslepen en vervangen door nieuw plaatwerk.