Meld je nu aan

Meld je nu aan voor donateur en steun het onderhoud en exploitatie van onze 766, alsmede de restauratie van onze Benelux hondekop

Vul de gegevens hieronder in, U dient een keuze te maken voor een eenmalige donatie (minimaal 30,00) danwel een jaarlijkse bijdrage.
Vul uw (IBAN) bankrekening nummer in bij de juiste type donatie. Weet u uw IBAN nummer niet, dan kunt u deze hier opzoeken.
Bij het invullen en versturen van dit formulier gaat u akkoord dat wij een automatische incasso mogen doen.

In juli 2019 ging het schoonmaken en opknappen van de verwarmingsonderdelen verder. Ook werden deze onderdelen voorzien van een nieuw laagje verf dat bestendig is tegen de warmte.

Halverwege deze maand is er een begin gemaakt met het bevestigen van de nieuwe dakgoot. Ook ging men verder met het verwijderen van verflagen langs de dakrand. Dit om mogelijke slechte plekken te ontdekken. Helaas werden deze wel gevonden.

Schade aan treinstel 766

Op zondag 19 mei 2019 is er tijdens een Leeg Materieel-rit schade ontstaan aan de onderzijde van treinstel 766 van Stichting Hondekop, met name aan de wielen. Die schade blijkt in ieder geval zodanig te zijn, dat reparatie ervan noodzakelijk is, voordat het treinstel weer inzetbaar is.